Megjelent a Csupafül színező

Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje színező panka&pietro

 

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy egy évvel Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje című mesekönyvének jubileumi kiadása után napvilágot látott a hozzá tartozó színező is!

A mesekönyvhöz tartozik egy lapozgató (képgyűjtemény) is, ami a 22 meséhez tartalmaz egy-egy összetett képet. Ezt a gyerekek kezébe szántuk meseolvasáshoz, napközbeni nézegetéshez, a mesék felidézéséhez. Így a mesekönyvet tehetitek magasabb polcra, hogy könnyebb legyen megóvni, a kisebb gyerekek csak a lapozgatót fogják nyúzni... :)

A most elkészült színező a lapozgató képeit tartalmazza színezhető formában. Sok kisgyerek előveszi hozzá a lapozgatót, hogy megnézze, hogy is színezte ezt Édua néni (Szűcs Édua). Ha még nincs lapozgatótok, vagy régebbi kiadása van meg a mesekönyvnek, most 50% kedvezménnyel, a színező áráért vehetitek meg a lapozgató-színező párost tartalmazó csomagot!

Gondoltunk a nagycsaládosokra is! Saját gyerekeinken is látjuk, hogy szeretné mindenki a saját színezőjét színezgetni (van benne bőven színezni való), ezért létrehoztunk egy 3 színezőből álló csomagot is, amit szintén 50% kedvezménnyel kínálunk. Ajánljuk ezt a csomagot általános iskolás osztályoknak is (akár karácsonyi ajándékként), akik épp ezt a mesekönyvet dolgozzák fel!

A mesekönyv, a lapozgató, a színező és a főszereplők (Csupafül és Tüskeböki) textilfiura változatai is megvásárolhatók ide kattintva a Kiadó honlapján: www.pankaandpietro.hu

Hadd ügyesedjenek az ujjacskák, és vésődjön be közben a mesék tanulsága! :)

 

Parditka-Temesi Panka